La glòria saxofònica de ‘Los saxos del averno’

Glòria pura, novament, a les JMEP amb una autèntica banda sorgida d’un avern al qual tothom voldria viatjar

alícia coscollano i masip

El concert, presentat com sempre per Nete Vericart, donava encara més combustible a la proposta dominical entre muntanyes. Paratge elogiat una vegada més pels músics, encantadors i divertits, deixaven constància que estaven en la seua “salsa”. El públic, que omplia el recinte, cada cop més  acostumat a gaudir del segell inconfusible que imprimeixen les jornades, que escullen amb molt bon gust els seus grups amb un segell propi de gran qualitat.

No sols van tocar els saxos d’una manera endiablada, sinó que guitarra, bateria, teclats -i que cal dir de les veus-, superaven àmpliament tot el desitjable per a un grup combo que va traslladar una fusió paradigmàtica de soul, funk, R&B, jazz … i aquell màgic toc de les bandes fosco-latines que ens va obrir les portes de l’avern fins què, a meitat del concert, el moviment de malucs ja era imparable. Capvespre autèntic.

http://www.lacalamanda.com/territori_cultural/10582/la-gloria-saxofonica-de-los-saxos-del-averno

No Comments

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*